ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ: ΜΕ… MASTER PLAN ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ… ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!

Πως νοιάζονται για την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης –που σημειώθηκε επί των ημερών τους- παριστάνουν οι Κούληδες, για να καθησυχάσουν την ανησυχία και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Μετά από τις ωμές απειλές του Ερντογάν Πασά, πως θ’ ανοίξει διάπλατα τις «πύλες» της φευγάλας στα «προσφυγάκια», οι Κούληδες έκαναν μια νέα… διυπουργική σύσκεψη, στην οποία αποφάσισαν ότι θα επιδιώξουν να έχουν «στενότερη συνεργασία με τη Frontex», θα ενισχύσουν την «προστασία των συνόρων» (έτσι γενικά κι αόριστα το είπαν αυτό…), θα καταρτίσουν ένα… master plan και θα προβούν σε ενέργειες σε… διπλωματικό επίπεδο. Τώρα, σωθήκαμε!

Εδώ επαληθεύεται η παροιμία: «όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα ημέρες κοσκινίζει»! Αφού οι Κούληδες δε θέλουν να κάνουν απελάσεις και να «σφραγίσουν» τα σύνορά μας, γιατί είναι τυφλά όργανα του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως ήταν και οι συριζαίοι, στήνουν συσκέψεις επί συσκέψεων, όπου το μόνο που συζητούν είναι το πώς θα εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό με γενικότητες, αοριστίες και φούσκες (τύπου Ζέπελιν), για να κερδίσουν πολιτικό χρόνο! 

Μέχρι τώρα τα κουτσοκαταφέρνουν γιατί είναι φρέσκιοι στην εξουσία, αλλά δε θ’ αργήσει ο καιρός που ο κοσμάκης θα τους πάρει με τις… πέτρες!