ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΚΕ… ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ

Σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, για την συνάντηση που είχε η εκπρόσωπος του ΚΚΕ Παπαρήγα με την υπουργό Πολιτισμού του ψοφοδεξιού Μητσοτάκη, με θέμα την κατασκευή κομμουνιστικών μνημείων στην Γυάρο και στην Μακρόνησο, προς τιμήν αυτών που παραθέριζαν εκεί, γιατί σήκωσαν τα όπλα κατά της Πατρίδας και κατάσφαξαν τον ελληνικό λαό. Και μάλιστα, δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων, γιατί οι κουκουέδες είναι γνωστοί… τρακαδόροι!!!

Επισήμως η απάντηση της ψοφοδεξιάς υπουργού δεν δημοσιοποιήθηκε, αλλά η ψοφοδεξιά μαντάμ –προφανώς με εντολή Κούλη- φρόντισε να διευθετήσει το θέμα, ξεμπλοκάροντάς το από την γραφειοκρατία, κι έτσι το ΚΚΕ πέτυχε αυτό που ήθελε – για μια ακόμα φορά!

Έτσι, σε έκτακτη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ), με θέμα την έγκριση της πρότασης του ΚΚΕ, το ΚΣΝΜ «κατέληξε σε θετική απόφαση και για τα δύο μνημεία. Στη συνεδρίαση εκφράστηκαν από τα μέλη του θετικές γνώμες για το ύφος και τον χαρακτήρα των μνημείων».

Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από τον Κούλη. Άλλωστε, να μην ξεχνάμε πως είναι γιός αυτού που ανέβασε τους κομμουνιστές στην εξουσία (συγκυβέρνηση Τζαννετάκη) – και μάλιστα την ίδια εποχή που οι λαοί γκρέμιζαν τους κομμουνιστές από την εξουσία, σε όλες τις χώρες του «υπαρκτού»! 

(ΥΓ): Να πάει να τα εγκαινιάσει κιόλας τα μνημεία ο Κούλης! Και να πάρει μαζί του και τους… σκληρούς, τον Μπουμπούκο, τον Βορίδη, τον Κυρανάκη και λοιπούς που παριστάνουν τους… εθνικόφρονες, για να βαστάνε την… κορδέλα!