ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εθνικιστές και Νέα Δημοκρατία

Όποιος είναι Εθνικιστής δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία και όποιος ψήφισε Νέα Δημοκρατία δεν είναι Εθνικιστής. Εάν κάποιοι παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα κάποιων εξωμοτών και λιποτακτών του εθνικιστικού χώρου και έκαναν αυτό το λάθος γρήγορα εάν έχουν Ιδεολογία και συνείδηση Εθνική θα το μετανιώσουν.

Στην Ελλάδα υπάρχει ένας επί πλέον λόγος για τον οποίο οι Εθνικιστές δεν μπορούν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και ο λόγος αυτός είναι ότι το κόμμα αυτό ήταν πάντοτε ένας αβανταδόρος της αριστεράς και ένας δολερός διώκτης των Εθνικιστών. Και αυτό αρχίζοντας με την περίφημη αποχουντοποίηση και τους διωγμούς του Καραμανλισμού μέχρι τις διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το καθεστώς Σαμαρά. Πριν 20 ολόκληρα χρόνια, ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος έγραφε σχετικά: 

1/10/1999 ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ «ΔΕΞΙΑ» “Το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρήκε την Ελλάδα από την πλευρά των νικητών, όπως και την Πολωνία…. Η Ελλάδα πενήντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια προδίδεται και σφαγιάζεται από τους δήθεν συμμάχους της, για τους οποίους έχυσε το αίμα των παιδιών της και η Πολωνία βρέθηκε για 45 ολόκληρα χρόνια δέσμια της σοβιετικής κατοχής … Όμως η Ελλάδα είχε ακόμη χειρότερα να αντιμετωπίσει. Είχε να αντιμετωπίσει μια εξοντωτική αδελφοκτόνο διαμάχη που έστησαν και σκηνοθέτησαν οι σύμμαχοι της και από τις δύο πλευρές και όχι βέβαια ο Άξονας. Αυτού του αλληλοσπαραγμού γέννημα είναι και το πολιτικό σκηνικό που υπήρχε και υπάρχει στην Ελλάδα για περισσότερο από μισό αιώνα. Εν ονόματι του αντικομμουνισμού, οι εθνικιστικές δυνάμεις της χώρας, οι όποιες εθνικιστικές δυνάμεις τέλος πάντων υπήρχαν, στρατεύθηκαν στο άρμα της φιλελεύθερης «δεξιάς».”

Αυτό το απαράδεχτο γεγονός να έχουν στρατευθεί στο άρμα της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς οι Εθνικιστές, το διέψευσε στην πράξη για επτά ολόκληρα χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό δεν της το συγχώρεσαν ποτέ. Και για τον λόγο αυτό σε απόλυτη συνεργασία Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, μηχανισμοί του κράτους και του παρακράτους και ο ξένος παράγοντας έστησαν ένα βρώμικο παιχνίδι την 7η Ιουλίου με το 2,93%, που από μόνο του σαν ποσοστό δείχνει ότι έλαβε χώρα μια μεγάλη απάτη! Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε γιατί έχει αποφασισμένους Ιδεολόγους αγωνιστές και προπαντός ένα σεβαστό τμήμα της νεολαίας, που είναι το μέλλον του Έθνους.

http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/ethnikistes-kai-nea-dhmokratia