ΤΖΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Στράφι πήγαν ο κόπος και το χρήμα που «έσπρωξε» η κυβέρνηση στα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια, για να εμφανίσει… διαλυμένη την Χρυσή Αυγή.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που εμείς προσπαθούμε να αποδείξουμε, αλλά κάτι που προκύπτει από την πρώτη δημοσκόπηση που είδε μετεκλογικά το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα έρευνας της εταιρείας Opinion Poll, για το πρώτο δίμηνο της κυβέρνησης Κούλη και στην πρόθεση ψήφου, με αναποφάσιστους και άλλους που επιλέγουν να μην απαντήσουν, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 2,11%. Οποιοδήποτε άλλο κόμμα είχε μείνει εκτός βουλής, είχαν αποχωρήσει στελέχη του κι είχε δεχθεί τέτοια μαζική επίθεση από τα ΜΜΕ, ότι «διαλύθηκε» – και μάλιστα χωρίς δυνατότητα απαντήσεως- θα είχε σίγουρα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Η αντοχή αυτή της Χρυσής Αυγής, δείχνει επίσης ξεκάθαρα, ότι θα επιστρέψει δυναμικά μόλις θα διαψευστούν οι όποιες ελπίδες έχουν καλλιεργηθεί για την κυβέρνηση, αλλά και για το άχρωμο, άοσμο, άγευστο και… μιας χρήσεως μόρφωμα του Βελόπουλου.

Παρεμπιπτόντως, από την έρευνα προκύπτει πολύ μεγάλη δημοφιλία της κυβέρνησης και του Κούλη προσωπικά, αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία στην παρούσα φάση, καθώς ανάλογης δημοφιλίας απολάμβανε και ο Jeffrey τους πρώτους μήνες της πρωθυπουργίας του, αλλά και ο Τσίπρας – ο οποίος ξανακέρδισε και τις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε λίγους μήνες μετά την πρώτη νίκη του, το 2015. Χωρίς αμφιβολία, η υπέρμετρη αυτή δημοφιλία, προέρχεται από τον προπαγανδιστικό καταιγισμό των ΜΜΕ – κι είναι γενικά παραδεκτό πως την ασυλία που απολαμβάνει τώρα ο Κούλης, δεν την είχε κανένας πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης! 

(ΥΓ): Αφού αποδείχτηκαν άχρηστοι, να πάρει τώρα πίσω τα φράγκα που έδωσε στα άχρηστα «ακροδεξιά» του παπαγαλάκια ο Κούλης!