ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ!

Δεν πίστεψαν τα προεκλογικά ψέματα του Κούλη μόνο αγράμματοι και αστοιχείωτοι. Τα πίστεψαν και επιστήμονες άνθρωποι!  Ένα επιφανές στέλεχος της ΝΔ -μέλος του τομέα υγείας και πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ελπίς», ο Θεόδωρος Γιάνναρος,  έδωσε πληρωμένη απάντηση σε προκλητικό μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο σχόλιο «πρόσφυγα» από το Ιράν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που κήρυξε τον… αντιφασιστικό αγώνα.

Όλα άρχισαν όταν σε ανάρτησή του, ο Arash Hampay έγραψε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».
Ο Γιάνναρος τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο ποστ, γράφοντας: «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε».

Και πριν προλάβει να στεγνώσει η «μελάνη», ο γιατρός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΝΔ και διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε σχετικά και δήλωσε πως «τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία».

Αυτή είναι η «αντιρατσιστική» ΝΔ, που κάποιοι νόμιζαν πως θα… πατάξει την λαθρομετανάστευση, κι από τότε που πήρε τα ηνία έχουν πολλαπλασιαστεί οι εισβολείς! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;