7Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2019: ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ – ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

7η Ιουλίου 2019: Μια ημέρα - όνειδος για τον νεότερο Ελληνισμό

Όσες διακοπές κι όσα μπάνια κι αν κάνει ο λαός για να ξεκουράσει και να δροσίσει το κορμί του και όσα σουβλάκια και όσες μπύρες κι αν καταναλώσει για να κορέσει την πείνα και τη δίψα του, η ψυχή του θα φλέγεται χωρίς να βρίσκει ανάπαυση και η πείνα και η δίψα του συνεχώς θα μεγαλώνουν και θα τον τυραννούν. Γιατί έχουν ξεχάσει οι νεοέλληνες ότι «ουκ επ’ άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος» και ότι τρέφομαι δεν σημαίνει απλά ότι χορταίνω το σώμα μου αλλά πρωτίστως την ύπαρξή μου που διψάει για νόημα. Και γιατί θα ουρλιάζουν μέσα στην ψυχή τους οι σκιές των προγόνων τους.

Αυτούς που εξαπάτησαν πηγαίνοντας στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ρίχνοντας μετά από λίγο το «προσκυνοχάρτι» στην κάλπη της 7ης Ιουλίου 2019. Την ημέρα όνειδος του νεώτερου Ελληνισμού. Την ημέρα που το «συνταγματικό τόξο», το οποίο βύθισε την Ελλάδα μεταπολιτευτικά στην ανυπαρξία και την ανυποληψία, πήρε το 100% των ψήφων που μπορούν να στείλουν ένα κόμμα στη βουλή. Την ημέρα που ο Ελληνισμός άγγιξε το σημείο «μηδέν».

Ας γνωρίζουν όμως οι λαοπλάνοι και οι εξωμότες που σαλαγάνε αυτό το λαό, αυτοί που μετά την 7η Ιουλίου κυκλοφορούν όλοι με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό τους σαν σε διαφήμιση οδοντόπαστας, διαγκωνιζόμενοι για το ποιος νίκησε το «νεοναζιστικό μόρφωμα» και επιχαίροντας με απροκάλυπτη μοχθηρία για την μετατροπή της πλειοψηφίας των Ελλήνων σε ανδράποδα: ότι οι ταμιευτήρες του ζώντος ύδατος του Ελληνισμού, του αλλομένου εις ζωήν αιώνιον, μπορεί να λιγόστεψαν αλλά δεν άδειασαν και δεν θα αδειάσουν ποτέ.

Γιατί σε τούτο δω το χώμα, χιλιάδες χρόνια τώρα, ρίζωσε μια στέρνα, μονιά κρυφού νερού που θησαυρίζει. Πότε πληθαίνει και πότε λιγοστεύει, όμως μένει πάντα εκεί και αναβλύζει. Είτε βραδιάζει είτε φέγγει μένει λευκό το γιασεμί.

Μια στέρνα για να ξεδιψά όχι τους κούφιους και παραγεμισμένους ανθρώπους, αλλά τους ασκητές και τους οδοιπόρους αυτής της δύσκολης εποχής που αγωνιούν για την υπαρξιακή πορεία αυτού του έθνους, πασχίζοντας να κρατήσουν ζωντανό το όραμα και την ελπίδα.

Από την άλλη, το υπερμέγεθες παρασιτικό πολυπλόκαμο τέρας της μεταπολιτευτικής Ελλάδος…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/7h-iouliou-2019-mia-hmera-oneidos-gia-ton-neotero-ellhnismo