ΤΟ’ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 10% ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

Τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, μόλις το Κίνημα ξεπέρασε δημοσκοπικά το όριο του 10 και του 15% κι άρχισε να απειλεί ευθέως το σύστημα, θυμίζουν οι διώξεις που ξεκίνησαν κατά των Σλοβάκων εθνικιστών.

Έτσι, διόλου τυχαία μετά από την δημοσιοποίηση δημοσκόπησης, σύμφωνα με την οποία το εθνικιστικό «Λαϊκό Κόμμα – Η Σλοβακία μας» συγκεντρώνει το 11,4% της πρόθεσης ψήφου, το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας καταδίκασε τον βουλευτή του Κινήματος Μιλάν Μάζουρεκ για ρητορική μίσους, τον έπαυσε από βουλευτή, του απηγόρευσε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και του επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ευρώ, με την απειλή 6μηνης φυλάκισης εάν αρνηθεί να το πληρώσει!

Πρόκειται για  την πρώτη αντίστοιχη απόφαση που λαμβάνεται στη χώρα, κάτι που σημαίνει ότι το καθεστώς έχει πανικοβληθεί από την δυναμική των εθνικιστών.

Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως, είναι ότι η καταδίκη του βουλευτή έγινε για δηλώσεις που είχε κάνει προ… τριετίας (!!!) σε κάποιο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες κατηγορούσε τους «ευπαθείς» ότι αποκτούν παιδιά για να κερδίσουν χρήματα με επαιτεία καθώς και για διάπραξη εγκλημάτων.

Καταλάβατε τώρα ποιους τρέμουν το σύστημα των παγκοσμίων τυράννων και τα κατά τόπους τσιράκια τους;