ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΪΑΤ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Πανηγυρίζουν οι ραγιάδες γιατί είπε ο Πάιατ ότι η Αστυπάλαια είναι… Ελληνική!

Ο ραγιαδισμός σε αυτή τη χώρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Σε κάθε μισόλογο, το οποίο δήθεν είναι υπέρ των εθνικών μας θέσεων πανηγυρίζουν.

«Δεν θα προβληματιζόμουν ιδιαίτερα για τους χάρτες» ήταν η απάντηση του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα. Και γιατί να προβληματιστεί αλήθεια ο Πάιατ; Μήπως αμφισβητεί κανείς την κυριαρχία των ΗΠΑ; Της Ελλάδας αμφισβητεί! Όμως, το ότι δεν έχουν για τον Πάιατ οι χάρτες, για τους γραικύλους σημαίνει ότι είναι υπέρ της εθνικής μας κυριαρχίας. Από που βγάζουν το συμπέρασμα αυτό; Ξέχασαν την δήλωση του Πάιατ πριν λίγο καιρό ότι η ελληνική κυριαρχία είναι αναμφισβήτητη στο Ιόνιο και Δυτικά της Κρήτης; Τι σήμαινε η δήλωση αυτή; Πολύ απλά ότι τα υπόλοιπα είναι αμφισβητούμενα. Όλα αυτά τα είπε ο Πάιατ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019. Φυσικά και είναι σοβαρό γεγονός ότι φωτογραφήθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν μπροστά σε χάρτη, ο οποίος δείχνει Ελληνική νησιά υπό τουρκική κατοχή!

Υ.Γ.: Πανηγυρίζουν ακόμη οι γραικύλοι, οι ραγιάδες των σύγχρονων καιρών, γιατί είπε ο Πάιατ ότι έκανε διακοπές στην Αστυπάλαια και είδε ότι είναι Ελληνική! Ως που θα φτάσει επιτέλους ο εθνικός κατήφορος; 

http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/panhgurizoun-oi-ragiades-giati-eipe-o-paiat-oti-h-astupalaia-einai-ellhnikh