Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ… ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Πραγματικά απερίγραπτος είναι ο Κούλης Μητσοτάκης. Προεκλογικά είχε υποσχεθεί «καλύτερη φύλαξη των συνόρων». Τι εννοούσε; Πως την «καλύτερη φύλαξη» των ελληνικών συνόρων, θα την κάνουν οι… Ευρωπαίοι!!!

Συζητώντας, λοιπόν, με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε στην Χάγη, αρχικά επανέλαβε το παραμύθι που παπαγαλίζει σε κάθε ομιλία του ο πρόεδρος Πάκης, πως η «η Ευρώπη πρέπει να προστατεύει τα σύνορά της -και τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά σύνορα».

Συνεχίζοντας δε, «μάλωσε» τους πατριώτες ηγέτες των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης (Ουγγαρίας, Πολωνίας, κ.λπ.) που δεν δέχονται «προσφυγάκια»: «…και να μεριμνά (σ.σ. η Ευρώπη) για την δίκαιη κατανομή των προσφύγων στις χώρες μέλη. Δεν μπορεί να υπάρχουν χώρες που απολαμβάνουν τα οφέλη από την ελεύθερη διακίνηση στην Σένγκεν αλλά να αρνούνται να αναλάβουν το βάρος που τους αναλογεί. Αυτό δεν είναι αλληλεγγύη».

Συμπέρασμα: όποιος δε θέλει να «σφραγίσει» τα σύνορα και να πει «ως εδώ», αλλά και να κάνει μαζικές απελάσεις, γιατί έχει εξαρτήσεις από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ψάχνει για δικαιολογίες – προφάσεις εν αμαρτίαις, πως τάχα… δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της χώρας του (ο Σαλβίνι πως μπορεί;) και τα βάζει με τους πατριώτες που δεν έχουν ανάλογες εξαρτήσεις και δεν δέχονται στις χώρες τους «προσφυγάκια»!