ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

Στην τελευταία τους φάση βρίσκονται οι συνεννοήσεις για τον σχηματισμό του νέου κυβερνητικού συνασπισμού στην Ιταλία, από το Κίνημα των 5 Αστέρων και τους αριστερούς του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς οι… πεντάστεροι ψήφισαν διαδικτυακά υπέρ της συνεργασίας.

Ενώ, λοιπόν, η νέα κυβέρνηση –χωρίς τον πατριώτη Σαλβίνι- είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες της μεγάλης γειτονικής χώρας, οι ΜΚΟ έχουν ήδη γιομίσει τις βάρκες στην Αφρική με «προσφυγάκια», που αδημονούν να μπουκάρουν στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», όπως θα ξαναγίνει πλέον η Ιταλία.

Ωστόσο, τζάμπα χαίρονται με την εξέλιξη αυτή οι καθεστωτικοί της Ιταλίας και οι διεθνείς τους προστάτες. Στην πραγματικότητα, με τα καμώματά τους αυτά σκάβουν το λάκκο τους! Όσο για τον πατριώτη Σαλβίνι, έχασε την «μάχη» της προκήρυξης νέων εκλογών, τις οποίες τις είχε «στο τσεπάκι», αλλά τρίβει τα χέρια του, καθώς είναι βέβαιον πως θα κερδίσει τον «πόλεμο», γιατί αργά ή γρήγορα εκλογές θα γίνουν και θα τις κερδίσει με θηριώδη ποσοστά, πολύ μεγαλύτερα απ’ αυτά που θα έπαιρνε αν γίνονταν εκλογές τώρα!