ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΜΩΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ: ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

Είμαστε σχετικά κοντά στην προεκλογική περίοδο και σίγουρα θα θυμάστε τα μεγάλα λόγια των Κούληδων, για «πάταξη της ανομίας» και άλλα παρόμοια.

Μετεκλογικά όμως, ήρθε η ώρα να δοκιμαστούν στην πράξη οι Κούληδες και ιδού με ποιον τρόπο «πατάσσουν» την ανομία…

Ως γνωστόν, εχθές «προσφυγάκια» από το hot spot της Μαλακάσας απέκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για ώρες και αποχώρησαν όταν… βαρέθηκαν, κατόπιν… παρακλήσεων της Αστυνομίας.

Σήμερα, τα ίδια μάλλον «προσφυγάκια» άλλαξαν… χώρο κατάληψης, καταλαμβάνοντας τις γραμμές του τραίνου στον σταθμό Σφενδάλη στη Μαλακάσα και διακόπτοντας την κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών των δρομολογίων Θεσσαλονίκης- Αθήνας και Αθήνας –Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και των δρομολογίων 1546 και 1547 Αθήνας- Χαλκίδας και Χαλκίδας- Αθήνας αντιστοίχως.

Κι αντί η Αστυνομία να τους ρίξει ένα χέρι ξύλο και να αποκαταστήσει άμεσα την κυκλοφορία των τραίνων, ο επικεφαλής της –προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών» των Κούληδων- έκανε… διαπραγματεύσεις με τους αλλοδαπούς καταληψίες κι αυτοί μερικές ώρες αργότερα που… βαρέθηκαν, έφυγαν!

Αυτή είναι η ΝΔ και να την χαίρονται όσοι την ψήφισαν για… «να αποκαταστήσει τον νόμο και την τάξη»!