ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: HOTSPOTS ΠΑΝΤΟΥ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ

Με δημιουργία hotspots σ’ ολόκληρη τη χώρα θα φέρει την… ανάπτυξη ο Κούλης Μητσοτάκης! 

Πρώτο θύμα του η περιοχή του Καραβόμυλου στον δήμο Στυλίδας, όπου οι Κούληδες στήνουν το πρώτο νέο hot spot, στο στρατόπεδο «Γεωργίου Παπαποστόλου»!

Ωστόσο, οι αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής δε φαίνεται να πείθονται από τις… αναπτυξιακές προοπτικές που τους δίνουν οι Κούληδες κι ετοιμάζουν σφοδρές αντιδράσεις, δηλώνοντας πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει «Μόρια» η Ανατολική Φθιώτιδα και για αρχή έκλεισαν την πρόσβαση στο δρόμο για το στρατόπεδο τοποθετώντας μηχανήματα.

Όπως δήλωσε στο Lamiareport κάτοικος της περιοχής, που εκπροσωπεί την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών του: «Δεν πιστεύουμε αυτά που λένε περί προσωρινής φιλοξενίας. Ούτε για τον αριθμό των ατόμων. Τα έχουν ξαναπεί και έχουν εκτεθεί. θα φυλάμε σκοπιά όλο το 24ωρο και θα είμαστε εδώ μέχρι να καταλάβουν ότι χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας δεν γίνεται τίποτα».

Επιπροσθέτως, άκρως αντίθετη στη δημιουργία του hot spot είναι και η νέα Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, η οποία δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι δυνατόν σε μια παραλιακή ζώνη που εμείς προγραμματίζουμε να αναπτύξουμε τουριστικά, να έρχονται κάποιοι αιφνιδιαστικά με το έτσι θέλω και να λένε θα κάνουμε hot spot. Η βιασύνη, η προχειρότητα και η μεθόδευση με την οποία γίνεται το όλο εγχείρημα δείχνει ότι δεν είμαστε σε καλό δρόμο….».

Έλληνες αντισταθείτε τώρα, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!