ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ

Ούτε στο θέμα των νεοταξίτικων αλλαγών που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην διδακτέα ύλη του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία, πρόκειται ν’ αλλάξει κάτι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Έτσι, εγκύκλιο με θέμα «Οδηγίες για τη διαχείριση της ύλης για τα μαθήματα των Κοινωνικών Επιστημών στο Δημοτικό σχολείο» απέστειλε προς τα Δημοτικά η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, εν όψει του νέου σχολικού έτους.

Εις ότι αφορά την διδασκαλία των Θρησκευτικών, προβλέπονται τα κάτωθι: «Για το μάθημα των Θρησκευτικών στο Δημοτικό Σχολείο για το έτος 2019-2020, ισχύουν η ύλη και οι οδηγίες διδασκαλίας, όπως έχουν οριστεί για το σχολικό έτος 2017-2018, σύμφωνα με το Φ.20/159400/174934/Δ1/18-10-2017 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. («Διδακτέα ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων των Κοινωνικών Επιστημών στο Δημοτικό Σχολείο, για το σχολικό έτος 2017-18»).

Ήτοι, δεν αλλάζει τίποτα! Αναμενόμενο, καθώς δεν έγινε τυχαία υπουργός επί της Παιδείας –με την υπουργοποίησή της στο συγκεκριμένο υπουργείο να έχει προαναγγελθεί ΠΡΙΝ από τις εκλογές!- η Κεραμέως. Η οποία θυμίζουμε πως ήταν παρούσα στην φετινή Σύνοδο της σατανικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ…