ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΕ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Παπαρήγα, συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού της ψοφοδεξιάς Λίνα Μενδώνη, για την τοποθέτηση μνημείων του ΚΚΕ στη Γυάρο και την Μακρόνησο.

Σύμφωνα με τους κουκουέδες «η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε την υπουργό για τα μνημεία που επιλέχθηκαν κατόπιν πανελλήνιου καλλιτεχνικού διαγωνισμού, και της παρέδωσε τα σχέδια των μνημείων καθώς και τις περιγραφές των γλυπτών».

Το οποίον σημαίνει, ότι όχι μόνο θα τοποθετηθούν τα μνημεία των κουκουέδων στα δύο νησιά, αλλά και θα πληρώσουμε για την κατασκευή τους εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι!!!

Μάλιστα, οι κουκουέδες είναι και… βιαστικοί, καθώς όπως γράφουν «η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε, ότι το ζήτημα γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, δεδομένου των καιρικών συνθηκών που επικρατούν από τέλη Σεπτέμβρη στα δύο νησιά και ιδίως στη Γυάρο, που δεν θα επιτρέπει να προσεγγίσει το καράβι και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες».

Λέτε να κάνει τα εγκαίνια των κομμουνιστικών μνημείων ο Κούλης, για να δηλώσει κι αυτός με τη σειρά του πως «τιμά τους αγώνες της αριστεράς»;

(ΥΓ): Να πάρει και τον Μπουμπούκο του μαζί… Και τον Μάκη τον Βορίδη, και τον Μάκη τον Βορίδη!