Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Γράφει ο Φώτης Νάκος

Μέσα στο διάβα των χιλιάδων χρόνων ιστορίας που έχει η χώρα μας, πολλές φορές έως τώρα έχει βρεθεί στην θέση του υπερασπιστή της γηραιάς ηπείρου, έναντι των βαρβαρικών φυλών που της επιτίθενταν εξ ανατολών. Αυτή η πάλη, μεταξύ των Ελλήνων και των φυλών αυτών, είχε το χαρακτήρα της αέναης μάχης που επισημαίνεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου, της μάχης δηλαδή, μεταξύ του αιώνιου καλού και του αιώνιου κακού. Πράγματι το υπέρλαμπρο φως του Ελληνισμού, έρχονταν σε απευθείας αντιπαράθεση με το σκοτάδι που έφερναν μαζί τους οι φυλές αυτές και οι σκοτεινοί θεοί τους. Μεγάλες μορφές και ήρωες ξεπήδησαν μέσα από τις σελίδες που περιέγραφαν τις μάχες αυτές. Ημίθεοι, ισόθεοι, που πήραν την μοίρα της φυλής στην πλάτη τους και ανάγκασαν την ιστορία να τους γράψει με μεγάλα χρυσά γράμματα και τους καταστήσει αθάνατους.

Αντίθετα υπήρχαν και αυτοί που πρόδωσαν το ίδιο το αίμα τους και συντάχθηκαν με τον εχθρό, για το προσωπικό τους όφελος. Είναι το ίδιο πρόσωπο που οδήγησε τους Πέρσες πίσω από την πλάτη των Σπαρτιατών, το ίδιο ανίερο χέρι που άνοιξε την κερκόπορτα στα τείχη της Βασιλεύουσας, ο ίδιος κόκκινος αιμοσταγής εγκληματίας που δολοφόνησε με μαρτυρικό θάνατο χιλιάδες συμπατριώτες μας την περίοδο του συμμοριτοπολέμου, το ίδιο στόμα που ξεστόμισε το η Κύπρος είναι μακριά και η ίδια μαύρη ψυχή που κατέβασε την σημαία από Ελληνικό έδαφος, χωρίς να υπολογίσει ούτε το φρέσκο αίμα των ηρώων που πέθαναν για αυτή.

Όλα αυτά αναφέρονται γιατί η μητέρα Ελλάδα βρίσκεται σε μια τέτοια στιγμή και πάλι, όπου θα γραφούν χρυσές σελίδες ιστορίας από την μία πλευρά και προδοτικές συμπεριφορές από την άλλη, με το ανάθεμα της φυλής να τις συντροφεύει για πάντα.

Η θέση της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αμετακίνητα μαζί με αυτούς, που μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος θα υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια του έθνους. Είναι μαζί με αυτούς που παραμερίζουν το εγώ και συντάσσονται στην μεγάλη εκείνη κατηγορία αυτών, που προτάσσουν τα στήθη τους απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται την ηλιογέννητη χώρα μας. Είναι μαζί με αυτούς που τιμούν την γραμμή του αίματος, που τους ενώνει με τους δοξασμένους προγόνους και τους αγέννητους, που θα αποδώσουν τις τιμές αλλά και τις ευθύνες.

Σε αυτό το χρονικό σημείο λοιπόν που οι δήθεν γείτονες απαιτούν ξεδιάντροπα πλέον κομμάτι από την πατρίδα μας και οι πνευματικοί απόγονοι του εφιάλτη καθορίζουν τις τύχες της Ελλάδας, έχουμε να απαντήσουμε μόνο αυτό: Στο σταυροδρόμι της μοίρας οι Έλληνες Εθνικιστές επιλέγουμε τον ίδιο δύσκολο δρόμο που ακολούθησαν και οι πρόγονοί μας.

Δεν θα σας αφήσουμε για ακόμη μία φορά να μοιραστείτε τις σάρκες από τις σάρκες μας που είναι τα ιερά μας χώματα. Και αν νομίζετε ότι μας λυγίσατε με τις ψεύτικες διώξεις, ότι μας νικήσατε, όπως υποσχεθήκατε στο ίδιο αφεντικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, γελιέστε. Θα μας βρείτε απέναντι σας και είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι.
Ραγιάδες και προσκυνημένοι ακούστε το αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη……..

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΤΡΈΜΕΙ…