Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΟ 1922 ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

Μήνυμα για την 97η επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής – για την «Ημέρα της Νίκης», όπως λέγεται στην Τουρκιά- απηύθυνε ο Ερντογάν Πασάς, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα πως οι Τουρκαλάδες είναι έτοιμοι να ξανακάνουν τα ίδια.

Πάρτε μια γεύση:

«Το έθνος μας είναι έτοιμο να κάνει τις ίδιες θυσίες και να δείξει το ίδιο κουράγιο για το καλό της πατρίδας μας σήμερα, όπως το έκανε και χθες.

Με την επική νίκη της 30ης Αυγούστου το Έθνος μας έσκισε το πουκάμισο της αιχμαλωσίας και διαμήνυσε σε όλο τον κόσμο ότι δεν θα κάνει παραχωρήσεις από την ανεξαρτησία του, όποιο και αν είναι το τίμημα. Η Μεγάλη Νίκη που ήταν προάγγελος του τελευταίου μας κράτους, της Δημοκρατίας της Τουρκίας, είναι το όνομα της εκ νέου ανόδου του Τουρκικού Έθνους που θέλησαν να διαγράψουν από την Ιστορία. Η Τουρκία  είναι αποφασισμένη να χαλάσει τις παγίδες που στήνονται σήμερα στα βόρεια της Συρίας, το Ιράκ και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώ δεν θα επιτρέψει τον σφετερισμό των δικαιωμάτων του Τουρκικού Έθνους και των Τουρκοκυπρίων».

Κι όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που οι Τουρκαλάδες απειλούν, οι γραικύλοι των Αθηνών κάνουν τουμπεκί! Και επί ΠΑΣΟΚ, και επί ΣΥΡΙΖΑ και τώρα και επί ΝΔ, διότι ο γραικυλισμός σε τούτη τη χώρα είναι διαχρονικός και… υπερκομματικός!