ΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ;

Ποιοι λαδώθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου;

Ένα ενδιαφέρον άρθρο φιλοξενεί ιστοσελίδα κύκλων της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Τυπώνω – λαδώνω – καπελώνω». Σε αυτό αναφέρεται φυσικά στην εξαγορά πολιτικών δυνάμεων της Ευρώπης, που εκτελούν τις επιθυμίες της Γερμανίας:

«Σήμερα η Γερμανία αγοράζει με χαρτί και μελάνι την απόλυτη ηγεμονία στην Ευρώπη, για την ακρίβεια την δίχως αμφισβητήσεις διατήρηση και επαύξηση της. Τον Ιανουάριο του 2019 η Μέρκελ κατέφτασε στην Αθήνα. Αφανώς ήρθαν οι βαλίτσες. Την Άνοιξη, η παράταξη της εθνικής προδοσίας συνεπικουρούμενη από μερικές κρίσιμες ψήφους ψήφισε το πούλημα της Μακεδονίας μας. Ώστε να ισχυροποιηθεί η καίρια για τα γερμανικά συμφέροντα επιρροή στα Βαλκάνια. Η σημασία των Πρεσπών υπογραμμίζεται στο πρόσφατο δημοσίευμα της DW που αποδομεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα, το οποίο αμήχανα έχει βουβαθεί σχετικά.»

Το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ο αρθρογράφος, δεν αποδομεί απλά, αλλά ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ τους τρεις τελευταίους Έλληνες πρωθυπουργούς. Και ασφαλώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει ότι είχε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ την μαντάμ Μέρκελ ότι θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/poioi-ladwthhkan-stis-ekloges-ths-7hs-iouliou