ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ… ΞΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ! 

Πραγματική εισβολή υφίσταται η Ελλάς από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, αλλά τα ελληνόφωνα ΜΜΕ αποκρύπτουν τελείως ή υποβαθμίζουν την κατάσταση, παραθέτοντας ΨΕΥΔΗ στοιχεία, με αισθητά μειωμένους σε σχέση με την πραγματικότητα τους λαθρομετανάστες που… προτιμούν την Ελλάδα.

Κι έρχεται μια ξένη εφημερίδα και μας ανοίγει τα μάτια!

Έτσι, σε σχετικό ρεπορτάζ της, η γερμανική εφημερίδα Rheinische Post αναφέρεται στις… προτιμήσεις για την Λέσβο κάποιες συγκεκριμένες ημέρες της προηγούμενης βδομάδας: «οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την ανοδική τάση. Για παράδειγμα, μόνο την περασμένη Πέμπτη 297 άνθρωποι έφτασαν με φουσκωτό στα παράλια της Λέσβου και της Χίου, την Παρασκευή έφτασαν με 7 φουσκωτά άλλοι 325 στη Λέσβο.

Ποια είναι τα «στοιχεία» που έδιναν στην δημοσιότητα οι εγκάθετοι του Μητσοτάκη τις δύο αυτές συγκεκριμένες ημέρες; 

Για την μεν Πέμπτη, έδιναν σύνολο 250 νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» σε όλα τα νησιά και στην Λέσβο και την Χίο μόλις 150, εμφανίζοντας έτσι μόνο τους μισούς!

Για την δε Παρασκευή, έδιναν σύνολο 219 νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» και κανέναν εξ’ αυτών στην Λέσβο!

Τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες και σαλτιμπάγκοι είναι οι Μητσοτάκηδες! Να πέσουν και να τσακιστούν να φύγουν από την Ελλάδα, για να γλιτώσουμε από δαύτους!