ΟΙ… ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ!

Δε φτάνει που έρχονται με το έτσι θέλω τα «προσφυγάκια», καταλαμβάνουν κι από πάνω δρόμους και σταθμούς όποτε γουστάρουν και δημιουργούν μονίμως προβλήματα. 

Τελευταίο περιστατικό η κατάληψη των γραμμών του τρένου στον σταθμό της Μαλακάσας όπου έχει παραλύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Πρόκειται για την δεύτερη κατάληψη σιδηροδρομικού σταθμού μέσα σε δύο 24ωρα καθώς χθες είχαμε την «πολιορκία» του Σταθμού Λαρίσης.

Οι περίπου 300 παράνομοι μετανάστες διαμαρτύρονται ως συνέχεια του χθεσινού συμβάντος στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, όταν  είχαν καταλάβει τη γραμμή του τρένου και ζητούσαν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

«Προσφυγάκια» κάθε ηλικίας, ακόμα και μικρά παιδιά, βρίσκονταν στις ράγες, υποχρεώνοντας την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να σταματήσει τα δρομολόγια των τρένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους της διαμαρτυρίας που έχουν καταλάβει τη γραμμή του τρένου στη Μαλακάσα είναι και το ότι πλέον πρέπει να πληρώνουν αντίτιμο για να ταξιδεύουν, ενώ οι ίδιοι θεωρούσαν πως έχουν ένα προνομιακό καθεστώς όσον αφορά τα εισιτήρια.

Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι, με την αστυνομία απλό θεατή και με τις ευλογίες της κυβέρνησης Κούλη η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη. 

Κ.Π.