ΠΟΙΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ;

Αποκαλύψεις που προκαλούν μεγάλη αίσθηση βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 28χρονο «μπεμβεδάκια» που θέρισε με την πολυτελή κούρσα του μια γιαγιά και το εγγονάκι της στο Αίγιο.

Έτσι, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, που επικαλέστηκε σε σχετικό ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ, ο εν λόγω είχε προκαλέσει στο πρόσφατο παρελθόν κι άλλο τροχαίο, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ!

Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο του 28χρονου, στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας. Αυτός δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και επιχείρησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και κατά την διάρκεια αυτής ο 28χρονος εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401. 
Οι δύο επιβάτες συνελήφθησαν και σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών -και όπλα, κατά μία άλλη εκδοχή, σύμφωνα με ρεπορτάζ άλλου τηλεοπτικού σταθμού. Παρόλα αυτά, κυκλοφορούσε ελεύθερος και σκόρπισε το θάνατο!

Αναπόφευκτα, προκύπτει το ακόλουθο ερώτημα: ποιους υψηλούς προστάτες είχε –και όπως φαίνεται εξακολουθεί να έχει- ο μακελάρης;