«ΜΑΚΕΝΤΟΝΕΤΣ» ΕΚΑΝΑΝ «ΠΑΡΤΥ» ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

Ενθαρρυμένοι από τον σεβασμό της «καλής» -όπως την αποκαλούν μετά την εκλογική τους νίκη- Συμφωνίας των Πρεσπών από τους Κούληδες, «Μακεντόνετς» προκάλεσαν βάναυσα τα εθνικά αισθήματα του ελληνικού λαού στο χωριό Κερασιά Πέλλας, την τελευταία μέρα του τριήμερου παραδοσιακού μουσικοχορευτικού φεστιβάλ «Κερασιώτικα», που διοργανώνει ο εκεί Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης».

Με την φυσική παρουσία του γνωστού αποσχηματισθέντα ιερέα Νικόδημου Τσαρκνιά (που εξακολουθεί να φοράει ράσα και να κυκλοφορεί ανενόχλητος από τις ελληνικές «αρχές»…), οι «Μακεντόνετς» περιέφεραν μια σημαία με την Ήλιο της Βεργίνας, ενώ τραγουδούσαν αλυτρωτικά τραγούδια, για την «Μακεδονία του Αιγαίου», ενώ παρόμοια τραγούδια, στο σλαβικό ιδίωμα, «έπαιζε» και η ορχήστρα.

Τα καμώματά τους καταγράφηκαν με κάμερα κινητού και οι σχετικές φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο προφίλ στο Facebook του Σκοπιανού «Τoni Makedonski Mitrevski» από το Μοναστήρι. Στο βίντεο εμφανίζεται ο Mitrevski να κρατάει την σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και να μιλάει για την αγαπημένη του «Μακεδονία του Αιγαίου», που κατέλαβαν οι Έλληνες και για την ανάγκη ένωσης των τριών κομματιών της «Μακεδονίας»!

Κι όλα αυτά τα χάλια συμβαίνουν βεβαίως με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Να την χαίρονται οι πατριώτες (με και χωρίς εισαγωγικά) που την ανέβασαν στην εξουσία, αφήνοντας εκτός βουλής τη μόνη φωνή εθνικής αντίστασης στο γενικό ξεπούλημα, την Χρυσή Αυγή!