ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 5 ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»;

Το έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, ότι τα τσιράκια της Νουδούλας στο Λιμενικό (αρχηγός του οποίου παραμένει ο επί ΣΥΡΙΖΑ, που ήτανε πρώτη μούρη στις ομιλίες του Τσίπρα…), κρύβουν επιμελώς τον πραγματικό αριθμό των… επενδυτών που αποβιβάζεται καθημερινά στα νησιά μας.

Τους «πιάσαμε» ψεύτες για μια ακόμα φορά!

Έτσι, σε χθεσινό ρεπορτάζ του Θρ. Αβραάμ στην τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου stonisi.gr, στο οποίο περιγράφεται η ασφυκτική και αποπνικτική κατάσταση που επικρατεί στην Μόρια λόγω των συνεχών αφίξεων νέων λαθρομεταναστών, υπάρχει και μία δήλωση του αναπληρωτή διοικητή του hot spot, Δημήτρη Βαφέα, σύμφωνα με την οποία την Δευτέρα έφτασαν στο νησί της Λέσβου 8 βάρκες και το hot spot έχει παραλάβει τις 6 με 180 άτομα.

Όμως, στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού, οι πέντε βάρκες… εξαφανίζονται κι έτσι οι οχτώ βάρκες γίνονται… τρεις, με σύνολο νεοαφιχθέντων μόλις… 69, από τους πάνω από 200 που αφίχθησαν στην πραγματικότητα:

Μία με εννέα (09) «προσφυγάκια» που εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ” ν. Λέσβου, μία με είκοσι δύο (22) στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ” ν. Λέσβου και μία τρίτη με σαράντα (40) στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Πέτρας ν. Λέμβου.  

Που είναι, μωρή παλιοκουφάλες, οι υπόλοιπες πέντε βάρκες με τα εκατοντάδες «προσφυγάκια» που μετέφεραν; Έτσι νομίζετε, μωρή παλιολινάτσες του Μητσοτάκη, πως θα κρύψετε την αλήθεια;

Mitsotaki#xeftila!