ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο «ΓΑΤΟΣ»… ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΣΤΗΣΕ ΣΩΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Ο… «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ»

Σε διακοπές –πάντα σε… εναλλακτικά νησιά- εξακολουθούν να βρίσκονται οι αναρχοκομμουνιστές, οπότε ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να στήσει σήμερα ένα σώου ο… «οδοστρωτήρας» Χρυσοχοΐδης στο Εξαρχιστάν, για να δώσει «τροφή» στα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της κυβέρνησης.

Έτσι, το πρωί έγινε «επιχείρηση» αστυνομικών δυνάμεων κάθε είδους στα άδεια από «αλληλέγγυους» Εξάρχεια και πιο συγκεκριμένα σε τέσσερα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη. Πρόκειται για δύο κτίρια στην οδό Σπύρου Τρικούπη, στα οποία κατοικοέδρευαν 143 «προσφυγάκια», ένα κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου, στο οποίο βρέθηκαν τρία άτομα κι ένα κτίριο στην οδό Φωτήλα, όπου δεν υπήρχε ψυχή.

Τα 143 «προσφυγάκια» θα μεταφερθούν σε hot spot εντός της Αττικής, μέχρι που να επιστρέψουν οι «αλληλέγγυοι» από τις διακοπές τους και να ανακαταλάβουν τα κτίρια – όπως άλλωστε έκαναν και επί ΣΥΡΙΖΑ, στις λίγες περιπτώσεις που «έσπαγαν» οι καταλήψεις.

(ΥΓ): Όπου υπάρχει νόμος και τάξη, οι αστυνομικοί δε φοράνε… κουκούλες στις επιχειρήσεις, για να κρύψουν τα πρόσωπά τους! Νταξ’;