ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Πρωτόγνωρα γεγονότα γίνονται στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, που από της 8ης Ιουλίου έχει… νόμο και τάξη και… σερίφη υπουργό.

Όλα άρχισαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν «ευπαθής» γυναίκα μαζί με τα «ευπαθάκια» της μπήκαν σε κατάστημα αναψυκτήριο στην Ζάκυνθο κι άρχισαν να κλέβουν φόρα-παρτίδα! Ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο τους έδιωξε από το μαγαζί.

Την επομένη, έξι «ευπαθείς», προφανώς συγγενείς της κλέφτρας, που «εθίγησαν» γιατί ο ιδιοκτήτης δεν… απόλαυσε την εις βάρος του κλοπή, μπήκαν στο κατάστημα κι άρχισαν να βρίζουν, να απειλούν και να σπάνε πράγματα!

Μετά από την επίθεση, ο ιδιοκτήτης πήγε στο τοπικό τμήμα όπου υπέβαλλε μήνυση στους θρασύτατους «ευπαθείς», εκ των οποίων αργότερα συνελήφθησαν τέσσερις.

Οι οποίοι εν συνεχεία, μπροστά στους αστυνομικούς, απείλησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, πως αν δεν αποσύρει τη μήνυση θα τον κάψουν ζωντανό!

Το αποκορύφωμα; Οι δράστες υπέβαλλαν μήνυση κατά του αδερφού του θύματός τους, που συνελήφθη και κλείστηκε στα κρατητήρια!!!

Αυτός είναι ο νόμος και η τάξη που θα επέβαλλε ο Μητσοτάκης!