ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝ.Ε.Δ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

Αποφασίσαμε την κοινή μας παρουσία των δυνάμεων που αποτελούν την ΕΝ.Ε.Δ. στην ΔΕΘ στις 7.9 και την έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης :

Από τα μέσα Ιουλίου και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε στο διαδίκτυο ανακοινώσεις για συλλαλητήριο στις 7 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.

Πολλές από αυτές τις ανακοινώσεις υπογράφονται από πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες του διαδικτύου ώστε κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποιοι βρίσκονται από πίσω.

Δεδομένης της προηγούμενης εμπειρίας μας, όπου δυστυχώς ο αγώνας που δώσαμε όλοι μας καπηλεύτηκε από κάποια πολιτικά λαμόγια-πατριδοκάπηλους, εξαργυρώνοντας με κομματικά οφέλη τις -πολλές φορές και αιματηρές προσπάθειες του ελληνικού λαού, μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς αλλά και αποφασισμένους ως Εθνικιστές να διαχωρίσουμε την θέση μας και να εκδώσουμε ξεχωριστή ανακοίνωση αιτημάτων προς την ελληνική κυβέρνηση.

Η συμμετοχή μας θεωρείται δεδομένη όπως άλλωστε συνέβη και στις προηγούμενες πάσης φύσεως αντιδράσεις που έγιναν κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, από τη Θεσσαλονίκη και τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων μέχρι το Πισοδέρι και το Σύνταγμα.

Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν την θέση μας από οποιονδήποτε άλλον, καλοπροαίρετο ή μη, επαναλαμβάνουμε το πάγιο αίτημα όλου του Ελληνικού Λαού για άμεση κατάργηση της…

Διαβάστε την συνέχεια στο http://ierosloxos2012.blogspot.com/