Η ΕΥΡΩΠΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ: ΒΙΒΛΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΣ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, με τα κρούσματα της «σύγκρουσης των πολιτισμών» να είναι πολλαπλά κατά μήκος της γηραιάς ηπείρου, όπου Μουσουλμάνοι προσπαθούν να επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμα των χωρών τους.

Τα πιο ανησυχητικά μηνύματα έρχονται από την Γαλλία όπου διαπιστώνεται μια ενδυνάμωση των πυρήνων της λεγόμενης Μουσουλμανικής Αδελφότητας, που είχε προκαλέσει την «Αραβική Άνοιξη» σε χώρες της Αφρικής και όχι μόνο.

Οι Γάλλοι μουσουλμάνοι βρίσκουν τον εαυτό τους περιτριγυρισμένο από την Μουσουλμανική Αδελφότητα κάθε φορά που θέλουν να συνδεθούν με κάποιον τρόπο με τη θρησκεία τους και σε πολλές περιπτώσεις τους οδηγούν σε παραγκωνισμό και σε μια εξτρεμιστική διαδρομή που βλάπτει τους ίδιους τους μουσουλμάνους, τον γαλλικό λαό γενικότερα και το ίδιο το Ισλάμ.

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι Georges Malbrunot και Christian Chesnot, διερευνούν τη χρηματοδότηση από το Κατάρ των συνδεδεμένων οργανισμών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη, παρέχοντας αρκετά στοιχεία, επίσημα έγγραφα και μαρτυρίες, σύμφωνα με την Investigative Journal.

Η Τουρκία διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι ξένοι ιμάμηδες στη Γαλλία είναι πολυάριθμοι, σε αντίθεση με τους γηγενείς που γεννήθηκαν στη Γαλλία, οι οποίοι πιθανώς κατανοούν τους νέους Γάλλους Μουσουλμάνους περισσότερο.

Περίπου 151 ιμάμηδες έχουν σταλεί από την Τουρκία 120 από την Αλγερία και 30 από το Μαρόκο, σύμφωνα με την εφημερίδα Investigative Journal.

Τα περιστατικά στην Γαλλία που προκαλούν προβληματισμό πάρα πολλά.

Στο τελευταίο από αυτά σε μια πτήση της Transavia μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας είχαμε ένα ακραίο φαινόμενο. Η πτήση τελικά εστράφη προς τη Νίκαια, αφού ένας μουσουλμάνος επιβάτης προσπάθησε να διεξάγει ένα τελετουργικό ισλαμικής προσευχής(!) στο διάδρομο του αεροπλάνου κοντά στο πιλοτήριο. Στη συνέχεια, επιτέθηκε στο προσωπικό του αεροπλάνου που ειδοποίησε τους πιλότους για την κατάσταση.

Αλλά τα ανησυχητικά μηνύματα στην Γαλλία δεν σταματούν εδώ

Την Παρασκευή ένα βιβλίο απαγορεύτηκε…

Διαβάστε περισσότερα: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/799162_eyropi-me-gorgoys-rythmoys-i-islamopoiisi-toyrkia-maroko-kai