ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ… «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΟΣ»! ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ»; ΑΓΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ!

Ενώ, λοιπόν, τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια μας διαβεβαιώνουν ότι ο νόμος και η τάξις… απεκατεστάθησαν καθ’ απάσαν την επικράτειαν από την 8ην Ιουλίου, υπό της… εθνικής κυβερνήσεως Μητσοτάκη και του… «οδοστρωτήρος» υπουργού μας Χρυσοχοΐδη και υπό την επίβλεψιν των… «Μαύρων Πανθήρων» της ΕΛΑΣ, στην πραγματικότητα η εγκληματικότητα καλπάζει και γίνεται όλο και πιο άγρια!

Έτσι, τον εφιάλτη έζησε ένας άνδρας εταιρείας σεκιούριτι, μετά από ληστεία στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η ληστεία έγινε σήμερα στις 2 τα ξημερώματα στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας, όταν πέντε συμμορίτες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες, ξυλοκόπησαν βάναυσα τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο -νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης- προξένησαν μεγάλες καταστροφές στα γραφεία, έκλεψαν χρήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι!
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της… «σκληρής δεξιάς ατζέντας»!