ΣΚΟΠΙΜΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ»

Σκόπιμη η απαξίωση της ΔΕΗ για να έρθουν οι “επενδυτές”

Ένα από τα ζητήματα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες και δεν έλαβε την πρέπουσα δημοσιότητα, παρά την σοβαρότητα του, ελέω της σχέσεως που έχει η ΝΔ με τα ΜΜΕ, ήταν και το θέμα της ΔΕΗ.

Oύτε μια, ούτε δύο, αλλά πάμπολλες ήταν οι δηλώσεις τους αρμόδιου υπουργού, με τις οποίες προειδοποιούσε για ένα επικείμενο κραχ της εταιρείας ηλεκτροδοτήσεως στο άμεσο μέλλον.

Πολλοί θα έλεγαν ότι όντως καλά έκανε ο υπουργός που προειδοποίησε για την καταστροφή, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο… Πονηρά.

Στην πραγματικότητα οι δηλώσεις του υπουργού μας θύμισαν παλιότερες δηλώσεις του Γιωργάκη του Παπανδρέου, ο οποίος με κρεσέντο δηλώσεων περί «Τιτανικού» και άλλων παρόμοιων έστρωσε το χάλι για την επέμβαση των διεθνών τοκογλύφων και την εσωτερική υποτίμηση της Ελληνικής Οικονομίας μέσω των μνημονίων.

Η ΔΕΗ είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο και κάθε δήλωση του αρμόδιου υπουργού λειτουργεί ως μια μαχαίρια στην πλάτη της εταιρείας. Ουσιαστικά, ο υπουργός λειτουργεί ως «λαγός» των ξένων συμφερόντων…

http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/skopimh-h-apajiwsh-ths-deh-gia-na-erthoun-oi-ependutes