«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ» – Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση” - Η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “δημοκρατία

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

«Προχωρούμε εμπρός, ξεκινάμε από μηδενική βάση και όλοι όσοι έχουν δώσει αγώνες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έχουν λόγο για μία σύγχρονη πολιτική και Ιδεολογική πρόταση του Κινήματός μας»

– Τι απαντάτε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Χρυσή Αυγή να τελεί υπό διάλυση;
«Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για την ευγένεια και το γεγονός ότι τηρείται την δεοντολογία, δίνοντάς μου την δυνατότητα να απαντήσω. Γιατί όλοι αυτοί, οι οποίοι τόσο σε έντυπα, όσο και στο διαδίκτυο από την 7η ακόμη Ιουλίου 2019 ισχυρίζονται ότι “διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή”, δεν μπήκαν στον κόπο να δημοσιεύσουν μία απάντησή μας ή έστω ένα από τα κείμενά μας, τα οποία απαντούν στις ψευδολογίες τους από την εφημερίδα μας ή την σελίδα μας στο διαδίκτυο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση και όσοι το λένε αυτό και το γράφουν απλά εκφράζουν τον ευσεβή τους πόθο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα Ιδεολογικό και τα Ιδεολογικά Κινήματα περνούν κρίσεις, δέχονται κτυπήματα, αλλά εάν παραμένει η Πίστη στην Ιδέα δεν διαλύονται ποτέ. Πιο εύκολο και πιο πιθανό είναι να διαλυθεί αυτό το διεφθαρμένο κράτος στο οποίο ζούμε, παρά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που άντεξε πολύ μεγαλύτερες επιθέσεις και δοκιμασίες. Μη ξεχνάτε ότι δεν διαλύθηκε όταν με οδήγησαν με χειροπέδες στην φυλακή. Δεν διαλύθηκε όταν σε εκλογές στο παρελθόν είχε πάρει 0,5%! Και μη ξεχνάτε ότι εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός, ο οποίος μερικά χρόνια αργότερα κυβέρνησε».  

– Γιατί θεωρείτε ότι σας έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένα ΜΜΕ;
«Τα ΜΜΕ στην Πατρίδα μας εξουσιάζονται από μία κόκκινη χούντα, από την περίφημη γενιά του Πολυτεχνείου. Οι διευθυντές των περισσότερων ΜΜΕ προέρχονται από την μαρξιστική αριστερά, η οποία τα πάει θαυμάσια με την νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά και γνωρίζει ότι ο μοναδικός της αντίπαλος είναι οι Εθνικιστές, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά την μεταπολίτευση εκφράστηκαν πολιτικά και κοινοβουλευτικά από ένα πολιτικό Κίνημα, από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πέρα όμως από τους αριστερούς και τους φανατικά αντιεθνικιστές νεοφιλελεύθερους υπάρχουν και τα συμφέροντα, τα οποία δεν ανέχονται ελεύθερες και ανεξάρτητες φωνές. Γι’ αυτούς τους λόγους πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά παρ’ όλο τον ολοκληρωτικό τους πόλεμο και το πλήγμα που δέχτηκε το Κίνημά μας την 7η Ιουλίου 2019, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει και έχει μέλλον για τον απλούστατο λόγο ότι και αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθώντας μια σκληρά μνημονιακή πολιτική θα αποτύχει τόσο στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, όσο και στα εθνικά θέματα».

– Έχουν αποχωρήσει πολλά στελέχη από το κόμμα σας;
Είναι πραγματικά αστείο το φαινόμενο κάποιοι να είναι υποψήφιοι βουλευτές την 7η Ιουλίου 2019 και να διεκδικούν μία θέση υπό την αιγίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Βουλή και λίγες ημέρες μετά να ανακαλύπτουν ότι έγιναν “λάθη”. Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι…

http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-den-telei-upo-dialush-h-sunenteujh-tou-archhgou-ths-chrushs-a