ΕΠΑΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί στην Ευρώπη, ο επαίτης Μητσοτάκης επαίρεται για το «κατόρθωμά» του, να θέσει εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή χρησιμοποιώντας τις πιο βρώμικες μεθοδεύσεις από την οικογενειακή του παράδοση, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι το αδύνατο σημείο των «δανειστών» (τοκογλύφων!), που στην κυριολεξία ανακουφίστηκαν από το 2,93%, γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν καρφί στο μάτι τους! Αυτό έχει, αυτό «πουλάει»!

Έτσι, στο κανάλι France 24, ειπώθηκαν τα εξής:

Μητσοτάκης: Είναι η πρώτη φορά σε μια περίοδο δέκα ετών, που η Ελλάδα εκλέγει κυβέρνηση με απόλυτη πλειοψηφία και καταπολεμήσαμε τον λαϊκισμό. Επίσης, καταπολεμήσαμε τα άκρα.

Δημοσιογράφος: Η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός Κοινοβουλίου… 
Μητσοτάκης: Και το πετύχαμε χωρίς να αντιγράψουμε τη ρητορική των λαϊκιστών, παρουσιάζοντας ένα σχέδιο πολύ συγκεκριμένο πάνω στην ελληνική οικονομία. 

Στη δε συνέντευξή του στην Le Figaro, δεν χρειάστηκε την βοήθεια του δημοσιογράφου και το’ πε στα ίσια:  

«Η Ελλάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωζώνης για τα επόμενα χρόνια. Το 40% των Ελλήνων μας ψήφισε για το σχέδιό μας: το σχέδιο μιας μεταρρυθμιστικής κυβέρνησης, η οποία καταπολέμησε τα άκρα –καταφέραμε να βγουν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή– και θέλει να γυρίσει σελίδα από την εποχή της ανασφάλειας στην εποχή της ανάπτυξης.

Βέβαια, το ότι εξακολουθεί αυτός ο εθνικός Εφιάλτης να ασχολείται με την Χρυσή Αυγή σχεδόν 2 μήνες από τότε που έμεινε εκτός βουλής, δείχνει και κάτι άλλο: τον μεγάλο του φόβο για την επανάκαμψη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών! Ας κάνουμε τον εφιάλτη του Εφιάλτη πραγματικότητα!

(ΥΓ): Είναι τυχαίο που ανέφερε ο Μητσοτάκης το «κατόρθωμά» του με την Χρυσή Αυγή, μιλώντας για θέματα οικονομίας; Ασφαλώς και όχι! Είναι σαν να λέει στους διεθνείς τοκογλύφους: δώστε μου κάτι για να μην επανέλθει η Χρυσή Αυγή!