ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΡΑΜΠ: ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΑΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Το… παράπονό του, πως αρκετοί Εβραίοι ψηφίζουν το αντίπαλο Δημοκρατικό Κόμμα, εξέφρασε την Τρίτη ο παλιάτσος Τραμπ και πάνω στον οίστρο του, του… ξέφυγε γι’ αυτούς ο χαρακτηρισμός «άπιστοι».

Ερωτώμενος σχετικά με την θέση του αυτή από δημοσιογράφο, ξεσπάθωσε υπέρ του σιωνισμού, δηλώνοντας πιστός δούλος του: «κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκανε τόσα όσα εγώ για το Ισραήλ».

Μάλιστα, επικαλέστηκε την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, αλλά και την αναγνώριση της ισραηλινής κυριαρχίας επί των Υψωμάτων του Γκολάν (προσαρτήθηκαν από τη Συρία το 1981…) και κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς αντιπάλους του για… «αντισημιτισμό», στοχοποιώντας ως «αντιισραηλινές» τις δύο βουλευτίνες των Δημοκρατικών, στις οποίες απαγορεύθηκε προσφάτως η είσοδος στο σιωνιστικό τρομοκράτος.

Ολοκληρώνοντας τη μακρά, αυθόρμητη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έξω από τον Λευκό Οίκο, είπε και τα εξής: «Εγώ πιστεύω ότι αν ψηφίζετε Δημοκρατικούς είστε άπιστοι απέναντι στον εβραϊκό λαό και πολύ άπιστοι απέναντι στο Ισραήλ. Οι Δημοκρατικοί έχουν πραγματικά απομακρυνθεί από το Ισραήλ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν να το κάνουν αυτό».

Αυτός είναι ο «πλανητάρχης». Μια μαριονέτα στα χέρια του διεθνούς σιωνισμού!