ΘΑ ΘΕΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ… 2021! 

Πριν από τις εκλογές, ο Κούλης Μητσοτάκης και η παλιοπαρέα του, υπόσχονταν στους αφελείς «μείωση των φόρων και των εισφορών» και «στήριξη των αδυνάμων». Στο εύλογο ερώτημα που θα βρει τα λεφτά για να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του αυτές, ο εθνικός Εφιάλτης Μητσοτάκης απαντούσε πως θα απαιτήσει από τους «δανειστές» τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων… Οι εκλογές πέρασαν, ο Μητσοτάκης τις κέρδισε και τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας!
Ενημερωτικό σημείωμα, λοιπόν, για τους στόχους της σημερινής συνάντησης του Μητσοτάκη με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κατοχικού πρωθυπουργού.

Κι ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρεται πως δεν θα ζητήσει τώρα μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, αλλά σε… δύο χρόνια, το 2021!!!

Μάλιστα, σαν «καλό παιδί» που είναι, αποκλείει εκ των προτέρων την περίπτωση να θέσει τώρα αυτό το θέμα στον Γάλλο πρόεδρο, προφανώς για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Αυτός είναι ο Μητσοτάκης! Κι όσοι περιμένατε κάτι καλύτερο από δαύτον, περαστικά σας, καθότι «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» και η ψήφος δεν διορθώνεται!!

(ΥΓ): Α ρε κοροιδάρες! Σας την έσκασε κι αυτός!