ΓΕΜΙΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» Η ΔΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίσσονται στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» και συγκεκριμένα στο νησί της Μυτιλήνης και την αντίστοιχη εφορία, όπου το τελευταίο διήμερο προσέρχονται μαζικά τα «προσφυγάκια» ζητώντας την άμεση έκδοση ΑΦΜ  για το επίδομα των 400 ευρώ , όπως έχουν  το δικαίωμα με την αίτηση παροχής ασύλου που έχουν καταθέσει…

Μιλάμε για περίπου χίλια άτομα. 

Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ροή προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά το τελευταίο διάστημα , παραπέμποντας στην εποχή του πρώτου μεγάλου προσφυγικού κύματος.

Περισσότεροι από 21.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στριμώχνονται σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ούτε τους μισούς, με τα νησιά Λέσβο, Σάμο και   Χίος  να εκπέμπουν SOS.

Αυτό μας επιβεβαιώνει όταν σε συνεχή άρθρα μας επισημαίνουμε ότι τον πρώτο μήνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ανέβηκε κατά 60% η λαθρομετανάστευση, κι όπως φαίνεται αυτόν το μήνα θα ανέβει ακόμα περισσότερο!

Υ.Γ.  Μα τι κάνει αυτό το… Ζέπελιν; Τζάμπα το’ χουμε να ίπταται για να… προστατεύει τα σύνορά μας; Και τι γίνεται με τις απελάσεις και τα κλειστά κέντρα κράτησης που υποσχεθήκατε προεκλογικώς; Περιμένετε να τα ανακοινώσετε στις… 32 Αυγούστου;

Κ.Π.