ΤΗΝ… ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ; 

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Frontex, Φαμπρίς Λεγκέρι, τον οποίο συνόδευε ο επικεφαλής της Frontex στην Ελλάδα, Γρηγόριος Αποστόλου, είχε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ και αρμόδιος για την «μετανάστευση» (υπουργός Λαθρομετανάστευσης!) Κουμουτσάκος, με θέμα την εκρηκτική άνοδο της λαθρομετανάστευσης από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης (κατά 60%).

Σύμφωνα με τη «διαρροή» προς τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του «τόνισε ότι η Ελλάδα έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές της και πρόσθεσε ότι η στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κρατών-μελών και της Frontex είναι αναγκαία και προς το κοινό όφελος».

Να «βοηθήσουν» την Ελλάδα οι άλλες χώρες της Ε.Ε.; Δηλαδή πώς να την βοηθήσουν; Να πάρουν, ας πούμε, αυτές τα παραπανίσια «προσφυγάκια» που… προτιμούν την χώρα των «ανοιχτών συνόρων»; Τώρα… σώθηκες Κουμουτσάκο! 

Αλλά, γιατί άραγε ζητά πράγματα που ξέρει ότι δε γίνονται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν εφαρμόζει το… πρόγραμμά της; Το οποίο μίλαγε για… «καλύτερη φύλαξη των συνόρων», για… «απελάσεις» και για… «κλειστά κέντρα κράτησης»; Την εμποδίζει κανείς και αν ναι ποιοι; Μήπως οι σατανάδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στους οποίους είναι δούλα;