ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 19 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Ένας άστεγος πεθαίνει κάθε 19 ώρες κατά μέσο όρο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον 235 άνθρωποι που επλήγησαν από την έλλειψη στέγης έχασαν τη ζωή τους τους τελευταίους έξι μήνες.

Επίσης, σε έρευνα από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Birmingham διαπιστώθηκε ότι οι άστεγοι στερούνται πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες υγείας, πράγμα το οποίο συνιστά διάκριση και ως αποτέλεσμα επιφέρει θανάτους οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Στους άστεγους υπήρξε άρνηση εξυπηρέτησης στα ιατρεία και διώχθηκαν από τα νοσοκομεία για να επιστρέψουν στους δρόμους χωρίς καμία πρόσβαση σε φορείς παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. 

Όλα αυτά την ώρα που στους λαθρομετανάστες παρέχονται τα πάντα απλόχερα, από στέγη και δωρεάν ιατρική φροντίδα, μέχρι κάρτες ανάληψης χρημάτων κάθε μήνα. 
Φυσικά όλα αυτά στην Μπανανία Ελλαδιστάν δεν μας είναι καθόλου άγνωστα, καθώς συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα, όχι μόνο επί Τσιπροκαμμένων, αλλά και τώρα, όπου όχι μόνο η λαθρομετανάστευση αυξήθηκε κατά 60% από την ημέρα που έγινε ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, αλλά μας κοροϊδεύουν και στη μούρη μας με πομπώδεις δηλώσεις περί «είσπραξης κόστους νοσηλείας από αλλοδαπούς» στην Ελλάδα, κάτι που φυσικά δεν αφορά τους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια που απολαμβάνουν εδώ και χρόνια… 
Κ.Π.