ΚΑΝΕΝΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ» ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ 124% ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 

Όπως σας ενημερώσαμε εχθές, το Λιμενικό έδωσε τα στοιχεία για την λαθρομετανάστευση του μηνός Ιουλίου –μόνο δια θαλάσσης- και όπως προέκυψε από αυτά υπήρξε αύξηση 124%, σε σχέση με πέρυσι!!! 5.608 «προσφυγάκια» φέτος, έναντι 2.501 τον ίδιο μήνα πέρυσι!

Στην χθεσινή σχετική μας ανάρτηση, γράφαμε και τα εξής: «Σήμερα που δόθηκαν τα επίσημα στοιχεία, περιμένουμε από τα «ακροδεξιά» έντυπα και διαδικτυακά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη –που εδώ και 1 ½ μήνα ποιούν την νήσσα- να τα δημοσιεύσουν και να τα σχολιάσουν. Για να δούμε, θα το κάνουν;»

Φυσικά και ΔΕΝ το έκαναν! Καμμία αναφορά, ούτε στα «ψιλά»! Η είδηση «πνίγηκε» στην σκοπιμότητα της δήθεν «σκληρής δεξιάς ατζέντας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την οποία προσπαθούν τα παπαγαλάκια να πλασάρουν στους αφελείς αναγνώστες τους!

Όσοι εξ’ αυτών δεν είναι αφελείς, ας καταλάβουν έστω και τώρα τι βρώμικα παιχνίδια παίζουν αυτές οι πληρωμένες παλιοπατσαβούρες κι ας τις… σιχτιρίσουν!