Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Η λύσσα των νεοαριστερών να επιτίθενται σε κάθε υγιή αξία και γενικότερο σε οτιδήποτε εθνικό είναι γνωστή. Η απόγνωσή τους να αντιμετωπίσουν μια ιδεολογία που στηρίζεται σε αξίες και ιδανικά αντικειμενικά ορθά φαίνεται καθημερινά στις διάφορες πατσαβουροφυλλάδες τους, όπου αναδεικνύουν ότι πιο παρακμιακό υπάρχει, παρουσιάζοντάς το ως το «πολιτικά ορθό» που όλοι πρέπει να αποδεχτούμε θέλοντας και μη.

Η εμμονή τους με ηγέτες που παρουσιάζουν εθνικό πρόσημο στην πολιτική τους και αμφισβητούν την ιερή αγελάδα του πολιτιστικού μαρξισμού είναι φυσικά δεδομένη. Από τη μια είναι πρόδηλη η χαιρεκακία τους για την ιταλική κυβερνητική κρίση με την πολιτική Σαλβίνι και από την άλλη επιτίθενται στον Ούγγρο Πρωθυπουργό Όρμπαν, που έστειλε στα τσακίδια τον Ουγγροεβραίο  «φιλάνθρωπο» Σόρος αμφισβητώντας το νεοταξίτικο ιερατείο των Βρυξελλών σε κάθε ευκαιρία που θίγονται τα συμφέροντα του Ουγγρικού έθνους. Στη προσπάθεια τους βέβαια να πολεμήσουν με ανεμόμυλους ως νέοι Δον Κιχώτες (τρομάρα τους) παρουσιάσουν γελοιωδώς το σημερινό κούλη ως νέο Όρμπαν.

Πρόσφατο παράδειγμα η κριτική τους στην προσπάθεια Όρμπαν να εντάξει το Ινστιτούτο 1956 (το Ουγγρικό Ινστιτούτο που μελετάει την αντικομουνιστική εξέγερση του 1956 στη Βουδαπέστη) στο φιλοκυβερνητικό, κατ’ αυτούς, Ιστορικό Ερευνητικό Ινστιτούτο και Αρχείο Veritas.  Εμφανές το σοκ τους όταν ο Ούγγρος Πρωθυπουργός, μιλώντας στην Τρανσυλβανία σε ένα θερινό φεστιβάλ, που είχε οργανωθεί από το κόμμα του πέρυσι το καλοκαίρι, είπε «ότι η νίκη του στις εκλογές εκείνης της χρονιάς, που του εξασφάλισε μια τέταρτη θητεία στην πρωθυπουργία, είχε δώσει στην κυβέρνησή του τίποτε λιγότερο από την εντολή να οικοδομήσει μια νέα εποχή». «Η εποχή είναι μια ειδική και χαρακτηριστική πολιτιστική πραγματικότητα… μια πνευματική τάξη, ένα είδος κυρίαρχης διάθεσης, ίσως ακόμη και γούστου – μια μορφή συμπεριφοράς… που καθορίζεται από πολιτιστικές τάσεις, συλλογικές πεποιθήσεις και κοινωνικά ήθη. Αυτό είναι το καθήκον που έχουμε μπροστά μας: πρέπει να ενσωματώσουμε το πολιτικό σύστημα σε μια πολιτιστική εποχή». 

Επίσης ο εκπρόσωπος του Veritas αναφέρθηκε στην προσπάθεια των ιστορικών του ερευνητικού κέντρου «να φωτίσουν τις λεπτές διαφορές στα δεδομένα και τις αντιλήψεις που επί δεκαετίες παρουσιάζονταν ψευδώς… Η ιστορία δεν είναι επ’ ουδενί μια απολιθωμένη, τελειωμένη διαδικασία».

Στη βάση των ανωτέρω ενεργειών λοιπόν, οι εμφανώς κομπλεξικοί αριστεροί αρθρογράφοι τρομάζουν στην ιδέα πως μπορεί να αμφισβητηθεί η «αναγεννησιακή περίοδος» του Κομμουνισμού. Ήταν εκείνη η περίοδος που το Νοέμβριο του 1956, 3.000 Ούγγροι πολίτες δολοφονήθηκαν από τα Σοβιετικά άρματα και τους δεκάδες χιλιάδες «απελευθερωτές» του κόκκινου στρατού. Ήταν εκείνη η περίοδος που προέκυψε από τις φλόγες του Β’ ΠΠ,  όπου η μισή σχεδόν Ευρώπη έζησε μέσα στον τρόμο που έστησαν οι παρανοϊκοί ηγέτες των μπολσεβίκων. Η φρικτή εκείνη περίοδος των μπολσεβίκων, για τους αριστερούς είναι μια περίπτωση που η αναγκαιότητά της χρίζει ανάλυσης και μελέτης ως αμφιλεγόμενη.

Επειδή εμείς ως Έλληνες και ως Εθνικιστές χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια ηγετών που χαράσσουν Εθνική πολιτική στις χώρες της Ευρώπης, αμφισβητούμε φανερά την πολιτική ορθότητα της αριστεράς. Αμφισβητούμε τα δεδομένα που μας παρουσιάζουν για την υποτιθέμενη αντίστασή τους την περίοδο της κατοχής και τέλος σιχαινόμαστε το ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο με το οποίο προσπαθούν δεκαετίες τώρα να διαλύσουν το σώμα των ευρωπαϊκών εθνών.

Στόχος μια εθνική κυβέρνηση με προμετωπίδα μια ισχυρή και ανανεωμένη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ως εθνικιστές δεν επιδιώκουμε τον βιολογικό αφανισμό των αριστερών όπως έκαναν οι ιδεολογικοί και βιολογικοί τους πρόγονοι, αλλά τον ολοκληρωτικό αφανισμό της νεοαριστερής πανούκλας σε επίπεδο ιδεών. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε τα αντισώματα που απαιτούνται ώστε να επιτεθούν σε μια πολιτισμική ψώρα, που απειλεί το μέλλον ολόκληρων Εθνών προς όφελος των σκοτεινών κύκλων που υπηρετούν.

 ΥΓ 1: Να είναι σίγουροι πως με την πίστη στην ιδέα μας και στο Κίνημα αυτό  μια μέρα θα το καταφέρουμε.

ΥΓ 2: Προς «παραπλανημένους» ΝΔκρατες ψηφοφόρους. Μη περιμένετε από τον νεογέννητο εξόριστο και τιμητή των αγώνων της αριστεράς Κούλη να γίνει Όρμπαν. Η απελευθέρωση των Εξαρχείων και η πάταξη της εγκληματικότητας δεν μπορεί να είναι έργο μιας υπόδουλης κεντροδεξιάς παράταξης.