ΑΥΤΗ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ… ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 

Ποιος… κερατάς λέει ότι το κόμμα Βελόπουλου είναι άφωνο, άχρωμο, άοσμο και άγευστο και δεν κάνει αντιπολίτευση γιατί περιμένει την ώρα που ο Μητσοτάκης θα τους κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι για να τρέξουν να συγκυβερνήσουν;

Ο… μεγάλος αρχηγός κάνει και παρακάνει αντιπολίτευση και μάλιστα σε θέματα ουσίας που απασχολούν τον ελληνικό λαό, κι όχι για τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με «ακροδεξιό» παπαγαλάκι του Μητσοτάκη (ξέρετε τώρα, «σκληρή δεξιά ατζέντα» κι έτσι…), που παλιά υποστήριζε μετά μανίας τον Καμμένο του Τσίπρα και τώρα προβάλλει και τον επίδοξο «Καμμένο» του Μητσοτάκη, ο κεραλοιφάκιας Βελόπουλος «επέστρεψε με όρεξη για κοινοβουλευτική δουλειά» και «βρήκε πεδίον δόξης λαμπρόν για αντιπολίτευση». 

Έτσι, «έριξε κράξιμο στους βουλευτές που είναι ακόμη διακοπές» και τους υπενθύμισε ότι «ήρθε και η ώρα για δουλειά δε νομίζετε;»!!!

Ουάου! Τέτοια εθνική αντιπολίτευση θέλουμε μωρέ! Να μην αφήνει την κυβέρνηση ούτε διακοπές να κάνει, διότι αυτό είναι το… μείζον! Όχι να ασχολείται με… σαχλαμάρες, όπως ασχολείτο παλαιότερα η Χρυσή Αυγή, π.χ. την εκρηκτική άνοδο –κατά 60%!- της λαθρομετανάστευσης και τέτοια!

(ΥΓ): Κυριάκο Βελόπουλε, είπαμε να κάνεις σκληρή αντιπολίτευση, αλλά όχι κι έτσι! Μην είσαι τόσο… ακραίος, κρατήσου και λίγο! Δώσε στους καημένους τους κυβερνητικούς ένα μικρό περιθώριο μέχρι την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου! Λυπήσου τους, τέσσερις μερούλες μείνανε, μην τους τη χαλάς απάνω στο καλύτερο!