ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ» ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Οι μουσουλμάνοι οδηγοί ταξί στην Αυστρία αρνούνται να μεταφέρουν τυφλούς με τους σκύλους-συνοδούς τους, παρότι αυτό παραβιάζει το νόμο. Ο λόγος; Ο Αλλάχ θεωρεί τα σκυλιά «μιαρά»…

Αυτή είναι η ιστορία μιας γυναίκας από το Ίνσμπρουκ η οποία θέλησε να παραγγείλει ένα ταξί για το αεροδρόμιο και να πάρει μαζί και το σκυλί της στο ειδικό κλουβί μεταφοράς του.

Ακόμη όμως κι αν προνόησε από το προηγούμενο βράδυ, στο ράδιο-ταξί της είπαν ότι δεν εγγυώνται τη μεταφορά του σκύλου γιατί οι περισσότεροι οδηγοί αρνούνται να μεταφέρουν σκυλιά για θρησκευτικούς λόγους. Περίπου το 80% των οδηγών ταξί στην Αυστρία είναι μετανάστες. 
Αυτά τα οπισθοδρομικά εννοείται πως δεν συμβαίνουν μόνο στην Αυστρία. Πέρυσι ένας άντρας στο Νότιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο υποβλήθηκε στην ίδια ταπεινωτική και ρατσιστική μεταχείριση. Σε εκείνη την περίπτωση επεβλήθη πρόστιμο στον οδηγό και έχασε και την άδειά του μετά από αυτή την συμπεριφορά.
Αυτή μπορεί να είναι μια σκηνή από το προσεχές μέλλον όλων των ευρωπαϊκών χωρών, ιδιαίτερα εκείνων που θέλουν να είναι πρωτοπόρες στον πολυπολιτισμό και την ισλαμοποίηση. 
Ευρώπη ΞΥΠΝΑ, είναι ήδη αργά!
Κορίνα Πενέση