ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Μετά την ερώτηση του χαζοχαρούμενου Αλέξη Γεωργούλη προς την ευρωβουλή σχετικά με την αξιοπιστία και την διαφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής ένας ακόμα ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των πονεμένων για την προστασία του απορρήτου των πληροφοριών και συγκεκριμένα για το κατά πόσο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης προστατεύει τους χρήστες του από την διαρροή απόρρητων δεδομένων.
Θα παραβλέψουμε το «καίριο» των ερωτήσεων που κατέθεσαν οι συριζαίοι ευρωβουλευτές όπως επίσης θα προσπεράσουμε και το πόσο αναγκαίες είναι τέτοιες πρωτοβουλίες από Έλληνες πολιτικούς μιας και είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έλυσε όλα τα προβλήματα της χώρας και το μόνο που απέμεινε στον κοσμάκη είναι να ανησυχεί για τη λειτουργικότητα των εφαρμογών που χρησιμοποιεί στο κινητό του τηλέφωνο.
Θα σταθούμε όμως στην υποκρισία των ρουφιάνων της αριστεράς που παριστάνουν κατόπιν εορτής τους υπέρμαχους των δικαιωμάτων, αφού εμφανίζονται σήμερα ως άτομα που τάχα ενοχλούνται από τη φημολογούμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων και την αυθαίρετη αξιοποίηση τους από μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες. Ποιοι; Οι συριζαίοι! Οι ίδιοι που για να έπαιρνες μέρος στις κομματικές τους εκδηλώσεις έπρεπε να περάσεις από face control, ενώ στην περίπτωση που κατάφερνες να μπεις στην αίθουσα αλλά για κάποιο λόγο σε περνούσαν για «ακραίο» σε πετούσαν έξω με τις κλωτσιές οι κομματικοί τσάτσοι με τα κόκκινα περιβραχιόνια στο μπράτσο.
Ή μήπως να θυμηθούμε τις αμέτρητες περιπτώσεις όπου ανήλικοι και άλλοι νεολαίοι υπέστησαν ανελέητο κυνηγητό από την κρατική ασφάλεια και τα ΜΑΤ του Τσίπρα, στους οποίους έδιναν περιγραφές και ονόματα τοπικοί κομματάρχες επειδή γνωστοί «ακροδεξιοί» αντιδρούσαν στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών;
Καλές οι παρεμβάσεις αλλά όψιμο το ενδιαφέρον σας, αριστεροί χαφιέδες.