19ΧΡΟΝΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 4 ΛΗΣΤΩΝ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ; ΣΙΓΟΥΡΑ FAKE NEWS, ΑΦΟΥ ΕΠΙ… «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ» ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μια είδηση για την οποία έχουμε σοβαρούς λόγους να… αμφιβάλλουμε, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, πρόσωπο με πρόσωπο με τέσσερις ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του βρέθηκε ένας δεκαεννιάχρονος χθες το πρωί. Οι δράστες ξήλωσαν τον συναγερμό του σπιτιού, παραβίασαν ένα παράθυρο και μπήκαν μέσα στο σπίτι, που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, αιφνιδιάζοντας τον 19χρονο. Οι ληστές, που δεν είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους, του ζητούσαν χρήματα και χρυσαφικά, υπό την απειλή βασανιστηρίων, ενώ ταυτοχρόνως έψαχναν τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Κάποια στιγμή βρήκαν τα κοσμήματα της οικογένειας, τα πήραν κι έφυγαν.

Πρόκειται βεβαίως για… Fake News, των… εχθρών του έθνους και οφείλουν άμεσα τα ΜΜΕ που την πάτησαν και δημοσίευσαν τέτοια «είδηση» να… επανορθώσουν! Διότι, από τις πρωινές ώρες της 8ης Ιουλίου, που ορκίσθη πρωθυπουργός ο λαοφιλέστατος Κυριάκος (Κούλης) Μητσοτάκης και υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ο… «οδοστρωτήρας» Χρυσοχοΐδης, η τάξις και η ασφάλεια έχουν αποκατασταθεί καθ’ απάσαν την Επικράτειαν και οι λησταί έχουν… εξαφανισθεί από προσώπου γης! Τι, όχι;