ΟΥΑΟΥ! Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΡΡΙΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟΥΣ NEW YORK TIMES!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα άρθρο κατά του Μητσοτάκη, της φαμίλιας του και του Μάκη Βορίδη, έγραψε στους New York Times κάποιος δημοσιογράφος ονόματι Ματθαίος Τσιμιτάκης.

Στο άρθρο δεν απάντησε κάποιος από τους θιγόμενους, αλλά ο… Ντέιβιντ Χάρρις, διευθύνων σύμβουλος της διαβόητης Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC)!!!

Η αυτοπρόσωπη απάντηση του σιωνιστή λομπίστα, η οποία ήταν σε πολύ έντονο ύφος, έχει τίτλο «Δώστε στο νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας μια ευκαιρία».

Μάλιστα σ’ αυτήν, ο αρχισιωνιστής υπερασπίζεται μετά μανίας όχι μόνο τον Κούλη, αλλά και ολόκληρη την «αγία οικογένεια» των Μητσοτάκηδων, καθώς και τον Μακοβορίδη, υπενθυμίζοντας τις επανειλημμένες δηλώσεις μετανοίας στους σιωνιστές για το «ακροδεξιό» παρελθόν του.

Ιδού η απάντηση Χάρρις, που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Μητσοτάκηδες (θείος Κούλης και ανεψιός Κώστας Μπακογιάννης), αλλά και ο Βορίδης, είναι τυφλά όργανά του:   

«Αξίζει να δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον κεντροδεξιό Έλληνα πρωθυπουργό που ανέλαβε τα καθήκοντά του εδώ και τέσσερις εβδομάδες ύστερα από τη νίκη του στις εθνικές εκλογές, η ευκαιρία να κυβερνήσει πριν κριθεί. Ο κ. Τσιμιτάκης, υποστηρικτής του πολιτικού αντιπάλου του κ. Μητσοτάκη, πρώην πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, δεν του έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η μείωση της ανεργίας, καθώς και η αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια. Τα θέματα αυτά, που έχουν προβληματίσει και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν μπορούν να λυθούν άμεσα.

Επιπλέον, ο κ. Τσιμιτάκης κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για οικογενειοκρατία. Ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων από τους κατοίκους της πόλης ένα μήνα πριν από την εκλογική νίκη του κ. Μητσοτάκη. Επίσης, ο κ. Τσιμιτάκης αναφέρεται στις παλαιότερες δηλώσεις άρνησης του Ολοκαυτώματος του νυν υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη, αλλά δεν αναφέρει ότι απολογήθηκε δύο φορές στην Ισραηλιτική Κοινότητα και ότι έχει γυρίσει σελίδα.

Σε μία περίοδο που o λαϊκισμός εισβάλει στην Ευρώπη, αλλά και πέρα από αυτή, εξελέγη στην Ελλάδα ένας φιλοευρωπαίος και φιλοαμερικανός ηγέτης. Θα πρέπει να κριθεί με βάση το έργο του και όχι βάση μιας πολιτικοποιημένης πρόγνωσης».   

Ισχύς τους η αγάπη των σιωνιστών! Τοιούτοι μας κυβερνούν!