ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»: ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ!

Αμάζευτοι ως συνήθως οι «ευπαθάρες» ανά την Ελλάδα, αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο για τον απλό Έλληνα πολίτη, ενώ αντίθετα εφοδιάζει τους πρώτους με προνόμια και επιδόματα.

Νέο κρούσμα στα Μέγαρα, όπου «ευπαθής» ομάδα υποδέχθηκε με ομοβροντίες πυροβόλων όπλων πυροσβεστικό κλιμάκιο που πλησίασε καταυλισμό τους στα Μέγαρα, προκειμένου να σβήσει τη φωτιά σε παρατημένο ΙΧ, νομίζοντας ότι είναι αστυνομικοί.

Οι πυροβολισμοί είχαν εκφοβιστικό χαρακτήρα αλλά για να είναι σίγουροι οι πυροσβέστες, εγκατέλειψαν την περιοχή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και την προηγούμενη φορά στις 25 Μαΐου του 2018, οι πυροσβέστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα πυρά κατοίκων της περιοχής του Βλυχού Μεγάρων όταν επιχείρησαν να μπουν για να σβήσουν πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει.

Και στις 16 Ιουλίου 2018 όμως πάλι οι πυροσβέστες δέχτηκαν επίθεση όταν έφτασαν στον καταυλισμό για να σβήσουν φωτιά, αυτή τη φορά με πέτρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κεφάλι ένας πυροσβέστης. 

Η ασυδοσία και η παραβατικότητα λοιπόν των «ευπαθών» καλά κρατεί. Τι άλλο πρέπει να κάνει επιτέλους ο απλός κόσμος για να προστατέψει την ζωή και την περιουσία του;  

Κ.Π.