Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟΥ “OPEN ARMS”, ΑΛΛΑ Η ΜΚΟ… ΑΡΝΕΙΤΑΙ: ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ! 

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένως, ότι οι καραβιές των ΜΚΟ με τα «προσφυγάκια» που πλευρίζουν συνεχώς τις ιταλικές ακτές, συνιστούν εκβιασμό του πατριώτη Σαλβίνι, για ν’ αναγκαστεί ν’ αλλάξει την πολιτική του και να προσαρμοστεί στις επιταγές της Νέας Τάξης.

Κι αυτό απεδείχθη περίτρανα στην περίπτωση του πλοίου “Open Arms”!

Το συγκεκριμένο πλοίο της ΜΚΟ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή απέναντι από το ιταλικό νησί Λαμπρεντούζα (την… «Λέσβο» της Ιταλίας) και απαιτεί από τον Σαλβίνι να αποβιβάσει τα «προσφυγάκια» που επιβαίνουν σ’ αυτό. Αυτός φυσικά αρνείται!

Ωστόσο, λύση στο πρόβλημα προσέφερε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση: «έδωσε εντολή για τη δικαιοδοσία του λιμανιού της Αλχεθίρας να δεχθεί το πλοίο “Open Arms”, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης πάνω στο πλοίο και ενώπιον της αδιανόητης απόφασης των ιταλικών αρχών να κλείσουν όλα τα λιμάνια τους».

Αλλά η ΜΚΟ που διαχειρίζεται το πλοίο, αρνήθηκε (!!!) την προσφορά της Ισπανίας, με διάφορες δικαιολογίες:

«Δεν αποδεχόμαστε την Ισπανία ως λιμάνι για να πάμε επειδή είμαστε σε κατάσταση ακραίας ανθρωπιστικής έκτακτης ανάγκης. Αυτό που χρειάζονται οι μετανάστες είναι να αποβιβαστούν τώρα».

Αυτός είναι ο «ανθρωπισμός» των σύγχρονων αυτών δουλεμπόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων!