ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Η Χρυσή Αυγή τιμά μόνο τους Αγώνες των Πατριωτών

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκε στην ετήσια τελετή τιμής και Μνήμης που διοργανώνουν οι συγγενείς των σφαγιασθέντων από τους κομμουνιστές στο Αγιονόρι Κορινθίας.

Τιμητικό στεφάνι κατέθεσε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Δημήτριος Τζεμπετζής, ενώ σύντομο χαιρετισμό προς τους παριστάμενους, όπου στηλίτευσε τόσο τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ που «σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς», πραγματοποίησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης. Επίσης στεφάνια κατατέθηκαν τόσο εκ μέρους των Κορινθίων Χρυσαυγιτών όσο και από τη Νεολαία του Κινήματος.

Στην εκδήλωση παρατέθηκε το ιστορικό πλαίσιο αυτού του ειδεχθούς κομμουνιστικού εγκλήματος και διαβάστηκαν τα ονόματα των σφαγιασθέντων, μεταξύ των οποίων ήταν και παιδιά. Τελέστηκε τρισάγιο για τις αθώες ψυχές που χάθηκαν από την κομμουνιστική λαίλαπα και η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-tima-mono-tous-agwnes-twn-patriwtwn#ixzz5wwfKIPGa