ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΒΟΗΘΟΣ ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΗ)… ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ!

Τελικά, εν αντιθέσει με τον Ύπατο Αρμοστή Πάιατ, που παραμένει για ολοκληρώσει το… έργο του, η βοηθός του και πρεσβευτής του Ισραήλ στην Μπανανία Ελλαδιστάν, Ιρίτ Μπέν – Άμπα αναχώρησε για την πατρίδα της, έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια, και θα αντικατασταθεί από έτερον σιωνιστή. 
Η είδηση σκόρπισε θλίψη στους υπουργούς της, που απαρηγόρητοι έκαναν δηλώσεις.

Όπως π.χ. ο υπουργός… Υγείας (τι σχέση μπορεί να έχει ένας υπουργός Υγείας με μια απλή πρεσβευτή;) Κικίλιας, που έγραψε στο Twitter: «Μία εξαιρετική διπλωμάτης που υπηρέτησε με αξιοσύνη τη Χώρα της αλλά αγάπησε την Ελλάδα και βοήθησε στη σύσφιξη των Ελληνο-Ισραηλινών σχέσεων. Ευχαριστούμε για όλα Ίριτ!».

Αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική (υπουργός Λαθρομετανάστευσης…), Κουμουτσάκος, που επίσης έγραψε στο Twitter: «Μια άριστη διπλωμάτης που πίστεψε και εργάστηκε με συνέπεια για τη σύσφιξη σχέσεων αμοιβαίας φιλίας, σεβασμού και οφέλους μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας, ολοκλήρωσε μια πολλαπλώς καρποφόρα θητεία στη χώρα μας. Στην καλή φίλη Ιρίτ εύχομαι κάθε καλό. Στο επανιδείν».

Κουράγιο υπουργάρες και μην ανησυχείτε! Και ο νέος πρεσβευτής (βοηθός του Ύπατου Αρμοστή Πάιατ) θα εκτιμήσει δεόντως την αφοσίωσή σας!