ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ Ο ΠΑΙΑΤ!

Μόλις ανέλαβε η νέα κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη –διαδεχόμενη την επίσης κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα- άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί αλλαγής Ύπατου Αρμοστή, γιατί ο Πάιατ είχε «εκτεθεί» πολύ υπέρ των Τσίπρα και Καμμένου.

Μάλιστα, «ακροδεξιό» παπαγαλάκι έβγαζε βρώμες ότι ο Πάιατ είχε δήθεν… αυτονομηθεί από την κυβέρνηση Τραμπ κι εφήρμοζε δήθεν δική του πολιτική στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν.

Ωστόσο, ο Ύπατος Αρμοστής Πάιατ θα παραμείνει και επί Κούλη. Την δε παράταση της θητείας του επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς η Αμερικάνικη πρεσβεία, στον επίσημο λογαριασμό της οποίας στο Twitter, αναρτήθηκε σύνδεσμος με την είδηση ότι ο Τζέφρι Πάιατ θα παραμείνει στο προτεκτοράτο τουλάχιστον έως το 2020, γιατί θεωρείται… άκρως επιτυχημένος. Στις δε «επιτυχίες» του, συμπεριλαμβάνεται και η αποτελεσματική επίβλεψη του «χειρουργείου» κατά της Χρυσής Αυγής, η παρουσία της οποίας στη βουλή ήταν μόνιμος πονοκέφαλος της CIA και του State Department! 

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Πάιατ έγινε Ύπατος Αρμοστής στις 14 Ιουλίου του 2016 κι ότι είθισται η θητείες των Ύπατων Αρμοστών στα ανά τον κόσμο προτεκτοράτα, να είναι τριετείς και να μην υπάρχει παράταση, αλλά για το χατίρι του Πάιατ έγινε εξαίρεση…

Να τον… χαιρόμαστε τον αφέντη μας!