«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Λένε ότι αν πεις ένα ψέμα πάρα πολλές φορές τότε στο τέλος θα καταλήξεις να το πιστέψεις εσύ ο ίδιος. Κάπως έτσι ο Κούλης και το επιτελείο που διόρισε σε καίριες θέσεις για την άμυνα της χώρας έχει πιστέψει κατά βάθος ότι οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και γι’ αυτό θα αναγκαστούν να μας συμπεριφερθούν με επιείκεια, αλλά αν χρειαστεί στέλνει που και που και κάποιο «ηχηρό» μήνυμα για να κρατά ζεστούς τους «πατριώτες» που τον ψήφισαν.
Όπως φαίνεται, όμως, η πολεμική αεροπορία της Τουρκίας δεν είχε σήμερα… ρεπό κι επιδόθηκε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να παραβιάσει δηλαδή τον εθνικό εναέριο χώρο μας και να χαλάσει το γιορτινό κλίμα των ημερών, αφού ως γνωστόν ο πρωθυπουργός με αφορμή τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μετέβη σήμερα το πρωί στην Τήνο για να εκφράσει σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες τις πιο θερμές του ευχές.
Είμαστε βέβαιοι πως η Αθήνα θα καταγράψει το εν λόγω περιστατικό στο καθημερινό δελτίο παραβιάσεων και πως οι σημερινές 33 (!) θα αποτελέσουν αφορμή για περαιτέρω… ψύχραιμη στάση, αφού ως γνωστόν κατά τη Νέα Δημοκρατία οι Τούρκοι ναι μεν παραφέρονται αλλά κατά βάθος είναι φίλοι μας.