ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΗΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΡΑΜΠ 

Κακό πράγμα η αλαζονεία στην πολιτική, εσωτερική κι εξωτερική. Και πάντα πληρώνεται ακριβά!

Έχοντας, λοιπόν, την αίσθηση της παντοδυναμίας (αλλά, παντοδύναμος είναι μόνο ο Θεός!) το τρομοκράτος του Ισραήλ απηγόρευσε την είσοδο σε δύο Αμερικανίδες βουλευτίνες, που είναι φιλικά προσκείμενες στους Παλαιστινίους.

Πρόκειται για τις Ιλχάν Ομάρ και Ρασίντα Τλάιμπ, οι οποίες είναι μέλη της βουλής των Αντιπροσώπων Ιλχάν Ομάρ και επρόκειτο να επισκεφθούν το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη, η δε επίσημη δικαιολογία της ισραηλινής απαγόρευσης ήταν η στήριξή τους στο μποϊκοτάζ προς το σιωνιστικό κράτος.

Είχε προηγηθεί σχετική παρότρυνση του παλιάτσου Τραμπ, μέσω Twitter, στην οποία καλούσε την κυβέρνηση του Ισραήλ να απαγορεύσει την επίσκεψη, υποστηρίζοντας πως το Ισραήλ, θα επιδείκνυε «μεγάλη αδυναμία» αν την επέτρεπε.

Πιο ξύπνιοι από τον Νετανιάχου και τον παλιάτσο του (Τραμπ), οι σιωνιστές της Aipac έβγαλαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι «το Ισραήλ δεν ενήργησε συνετά», διότι «οι συνέπειες της απαγόρευσης εισόδου των δύο μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων κινδυνεύουν να είναι σοβαρότερες στις ΗΠΑ σε σύγκριση με την αντίθετη απόφαση».

Επαναλαμβάνουμε, η αλαζονεία πληρώνεται κι αυτό θα το διαπιστώσουν συντόμως οι σιωνιστές του Ισραήλ και η μαριονέτα τους, ο Τραμπ!