ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το επισημάναμε κι άλλες φορές, με αποδείξεις, ότι οι Κούληδες κρύβουν «κάτω από τα χαλί» τα «προσφυγάκια» που μπουκάρουν καθημερινά στην Ελλάδα – και είναι όλο και περισσότερα!

Ακόμα και σε κραυγαλέες περιπτώσεις, όπως η χθεσινή…

Από νωρίς το πρωί, λοιπόν, δημοσιεύθηκε στα περισσότερα ΜΜΕ η είδηση της αποβίβασης 43 «προσφύγων» σε δύσβατη παραλία των Καρδαμύλων της Χίου. Ένας εξ’ αυτών δεν τα κατάφερε και πνίγηκε…

Η είδηση γράφτηκε ως εξής:

«Οι 42 πρόσφυγες άναψαν φωτιά προκειμένου να κάνουν γνωστή την παρουσία τους στην περιοχή. Για την ύπαρξη της φωτιάς ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία νωρίς το πρωί βοσκός της περιοχής. Λόγω του δύσβατου της περιοχής ειδοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το Λιμενικό Σώμα το οποίο επενέβη από τη θάλασσα διασώζοντας τους πρόσφυγες και μεταφέροντάς τους στο λιμάνι της Χίου».

Αργά τη νύχτα ψάξαμε το σάιτ του Λιμενικού και η είδηση για τον θάνατο του ενός και την αποβίβαση των 42 ΔΕΝ υπήρχε πουθενά!

Άραγε, πόσες τέτοιες ειδήσεις κρύβουν κάθε μέρα τα καρακόλια του Μητσοτάκη; Προφανώς, έτσι αντιμετωπίζουν την λαθρομετανάστευση οι Κούληδες: δια της αποσιωπήσεως! Αλλά, μέχρι πότε;